We are now closed
(Saturday) Closed
Opening times
Mo.
08:30 - 19:00
Tu.
08:30 - 18:00
We.
08:30 - 20:00
Th.
08:30 - 20:00
Fr.
08:30 - 17:00
Sa.
Closed
Su.
Closed
Calling before 09:30? We guarantee an appointment on the same day.
Emergency
0900 22 22 456
English
Maatregelen Coronavirus
16.12.2020

“Wij blijven open”

Gedurende de op 14 december 2020 afgekondigde lockdown in Nederland, mogen wij gelukkig -volgens de huidige berichtgeving- open blijven om de zorg voor uw dieren te continueren.

Wij willen u wel verzoeken zich aan de onderstaande huisregels te houden:

HUISREGELS

  • Wij ontvangen de huisdieren met maximaal 1 begeleider, kom dus alleen. Uitsluitend na overleg vooraf en in uitzonderlijke gevallen kunnen meer personen mee op spreekuur komen.
    Draag een mondkapje in de hele praktijk.
  • Desinfecteer bij binnenkomst uw handen bij de desinfectie zuil in de hal.
  • Volg de richtlijnen van het RIVM: Geef geen hand - Nies in de elleboog - Houdt 1.5 meter afstand van andere personen binnen de praktijk.
  • Het bezoek van de spreekkamer zal maximaal 10 minuten duren. Aangezien niet alleen de afstand maar ook de contact-tijdsduur een rol speelt bij het doorgeven van het virus, hebben wij besloten om deze extra regel in te voeren. Wel is er vooraf maximaal 5 minuten tijd voor het vraaggesprek (anamnese) in de wachtkamer. Dit kan ook telefonisch of via ons e-consult.
  • Heeft u of een huisgenoot/gezinslid de afgelopen 12 dagen gezondsheidsklachten gehad, waaronder koorts, keelpijn, reuk- of smaakverlies? Dan willen wij u verzoeken uw bezoek uit te stellen of een e-consult aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  • Als bij u afgelopen 12 dagen door de GGD is vastgesteld dat u Corona positief was of bent u in quarantaine omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het Coronavirus is vastgesteld, dan willen wij u ook verzoeken uw bezoek uit te stellen of een e-consult aan te vragen.
  • U kunt alleen per pin betalen. De factuur ontvangt u per e-mail.

Mochten bovenstaande regels overtreden worden, dan zullen wij elke overtreder daarop aanspreken of -indien noodzakelijk- weigeren te ontvangen. Het is erg belangrijk dat voorkomen wordt dat onze praktijk gedwongen wordt te sluiten i.v.m. besmetting van onze medewerkers, de zorg voor uw huisdier zal dan zo'n 14 dagen niet mogelijk zijn. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Onze medewerkers doen er alles aan om de praktijk schoon en gedesinfecteerd te houden. Uiteraard kunt u bij ons uw handen wassen en desinfecteren. Ons ventilatiesysteem staat elke dag ingesteld op maximale luchtverversing. Onze dierenartsen letten ook strikt op desinfectie e.d. en zullen vaak met handschoenen aan werken. Als een van onze medewerkers aan Corona-gerelateerde klachten krijgt, blijft hij/zij thuis en laat zich testen.

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die uiteraard graag. U kunt ons bellen en e-mailen maar ook een What's app bericht sturen >> Klik dan hier