Wij zijn nu gesloten
(Vrijdag) 08:30 - 17:00
Openingstijden
Ma.
08:30 - 19:00
Di.
08:30 - 18:00
Wo.
08:30 - 20:00
Do.
08:30 - 20:00
Vr.
08:30 - 17:00
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Voor 09:30 uur telefonisch contact? Gegarandeerd dezelfde dag een afspraak.
Spoed
0900 22 22 456
Nederlands
Maatregelen Coronavirus
13.03.2020

UPDATE 01-04-2020

Op nationaal en internationaal niveau worden diverse maatregelen doorgevoerd om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen. Binnen onze praktijk hebben wij de hieronder genoemde maatregelen genomen. Voor dit moment denken wij dat dit enerzijds passende maatregelen zijn om de verspreiding van het virus te beperken en anderzijds maakt dit het mogelijk dat wij toch de zorg voor uw huisdier kunnen aanbieden. Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij u hierover op de hoogte houden.

  • Op dit moment zijn wij gewoon open en bekijken we per geval of dit op afstand (via een e-consult) afgehandeld kan worden of dat we de dieren naar de praktijk laten komen. Ook het vaccineren gaat gewoon door voor gevallen waarbij de vaccinatie niet langer uitgesteld kan worden. Deze bezoeken zullen kort en efficient zijn. Belt u gerust voor overleg.

  • In geval van een bezoek kan er één (1) begeleider meekomen naar de praktijk. Als de situatie dat toelaat mag u wachten in de wachtkamer en anders buiten de praktijk. De dierenarts en de assistente zullen uw huisdier onderzoeken en behandelen, meer personen zijn niet toegestaan in de spreekkamer. Komt u de praktijk binnen met uw hond aan de riem of uw kat in een kattenmandje. Laat uw hond zelf naar binnen lopen, til hem/haar niet op.

  • Geheel overbodig willen wij u eraan herinneren dat klanten die hoesten en verkoudheidsklachten hebben niet welkom zijn en een ander persoon met het huisdier naar de praktijk moeten laten komen. Ook als u in contact bent geweest met een iemand die verdacht wordt van Corona of als u in een van de gebieden bent geweest waar Corona is uitgebroken willen wij u verzoeken hier naar te handelen.

  • Wij zijn ook open voor het ophalen van medicijnen, preventiemiddelen en diervoeding. Wel willen wij u vragen buiten te wachten als u ziet dat er al iemand aan de balie staat. het is niet toegestaan dat er meer dan 1 persoon bij de balie staat. Blijft u achter de rode lijn en leunt u a.u.b. niet op de balie.


Als u het veiliger vindt om uw medicijnen opgestuurd of thuisbezorgd te krijgen, dan is dat mogelijk. Belt u dan gerust of vul het formulier in.

  • Onze medewerkers wassen en desinfecteren hun handen frequenter dan al gebruikelijk is. Uiteraard geven wij u ook de mogelijkheid om uw handen te wassen en te desinfecteren als u ons bezoekt

  • Om afstand te bewaren zullen alle zaken die overhandigd moeten worden (medicijnen etc.) op de balie gelegd worden waarna het weer opgepakt kan worden. Vaccinatieboekjes zullen op een later tijdstip worden getekend en gestempeld tenzij u op korte termijn bewijs van vaccinatie moet kunnen aantonen, volg de instructies van onze medewerkers.

  • U kunt bij ons uitsluitend per pin of betaalverzoek betalen. Gebruik voor en na het ingeven van uw pincode de handdesinfectans uit het pompje op de balie.

  • Onze medewerkers reinigen en desinfecteren de komende weken de praktijk nog frequenter dan normaal. Specifiek alle zaken die met de handen moet worden aangeraakt krijgen hierbij extra aandacht

  • Omdat wij met maximaal 2 medewerkers ( 1 dierenarts en 1 assistente ) werken, willen wij om uw begrip vragen dat sommige zaken wat langer kunnen duren.

E-CONSULT

Met behulp van vragenlijsten en foto's via internet (e-mail) en telefonisch kunnen wij vaak een idee krijgen van wat er waarschijnlijk met uw huisdier aan de hand is. Hierna kan het zijn dat wij u alsnog met het huisdier naar de praktijk laten komen, maar vaak kunnen wij een diagnose op afstand stellen die met adviezen en medicijnen behandeld kan worden. Deze medicijnen kunnen dan opgehaald worden of -als dat mogelijk is- opgestuurd worden. Belt u gerust voor meer informatie

Wij blijven dus open en bereikbaar voor de zorg van uw huisdier. Bedankt voor uw begrip en medewerking