Wij zijn nu gesloten
(Vrijdag) 08:30 - 17:00
Openingstijden
Ma.
08:30 - 19:00
Di.
08:30 - 18:00
Wo.
08:30 - 20:00
Do.
08:30 - 20:00
Vr.
08:30 - 17:00
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Voor 09:30 uur telefonisch contact? Gegarandeerd dezelfde dag een afspraak.
Spoed
0900 22 22 456
Nederlands
Maatregelen Coronavirus
13.03.2020

UPDATE 29-09-2020

In verband met de recente toename van het aantal postitief geteste personen in Nederland, de toename van het aantal ziekenhuisopnames, ic-opnames en sterfgevallen, hebben wij besloten om de bezoekregels van de praktijk weer aan te scherpen met ingang van 1 oktober. Het herfst- en winterweer heeft een extra negatieve invloed heeft op de strijd tegen het Corona-virus.

Wij willen u verzoeken zich aan de volgende huisregels te houden. Mochten deze regels overtreden worden, dan zullen wij elke overtreder daarop aanspreken of -indien noodzakelijk- weigeren te ontvangen. Het is erg belangrijk dat voorkomen wordt dat onze praktijk gedwongen wordt te sluiten i.v.m. besmetting van onze medewerkers, de zorg voor uw huisdier zal dan zo'n 14 dagen niet mogelijk zijn. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

HUISREGELS

  • Het bezoek van de spreekkamer zal maximaal 10 minuten duren. Aangezien niet alleen de afstand maar ook de contact-tijdsduur een rol speelt bij het doorgeven van het virus, hebben wij besloten om deze extra regel in te voeren. Wel is er vooraf maximaal 5 minuten tijd voor het vraaggesprek (anamnese) in de wachtkamer. Dit kan ook telefonisch of via ons e-consult.

  • Wij ontvangen de huisdieren met maximaal 1 begeleider, kom dus alleen. Uitsluitend na overleg vooraf en in uitzonderlijke gevallen kunnen meer personen mee op spreekuur komen. Hier is dus vooraf toestemming voor gegeven door een van de medewerkers van de praktijk.

  • Niet-medewerkers worden alleen met een mondkapje toegelaten in de spreekkamers. Voor uw eigen veiligheid adviseren wij u om dit mondkapje ook aan de balie en in de wachtkamer te dragen.

  • Heeft u of een huisgenoot/gezinslid de afgelopen 12 dagen gezondsheidsklachten gehad, waaronder koorts, keelpijn, reuk- of smaakverlies? Dan willen wij u verzoeken uw bezoek uit te stellen of een e-consult aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Als bij u afgelopen 12 dagen door de GGD is vastgesteld dat u Corona positief was of bent u in quarantaine omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het Coronavirus is vastgesteld, dan willen wij u ook verzoeken uw bezoek uit te stellen of een e-consult aan te vragen.

  • Onze medewerkers doen er alles aan om de praktijk schoon en gedesinfecteerd te houden. Uiteraard kunt u bij ons uw handen wassen en desinfecteren. Ons ventilatiesysteem staat elke dag ingesteld op maximale luchtverversing. Onze dierenartsen letten ook strikt op desinfectie e.d. en zullen vaak met handschoenen aan werken. Als een van onze medewerkers aan Corona-gerelateerde klachten krijgt, blijft hij/zij thuis en laat zich testen.

  • Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die uiteraard graag. U kunt ons bellen en e-mailen maar ook een What's app bericht sturen >> klik dan hier