We are now opened
(Friday) 08:30 - 17:00
Opening times
Mo.
08:30 - 20:00
Tu.
08:30 - 18:00
We.
08:30 - 20:00
Th.
08:30 - 20:00
Fr.
08:30 - 17:00
Sa.
Closed
Su.
Closed
Calling before 09:30? We guarantee an appointment on the same day.
Call us
071 56 22 433
English
Over mijn dier
Mijn hond heeft last van vlooien, hebben jullie ook een dierenapotheek?

Ja, op beide vestigingen kunt u tijdens openingstijden allerlei produkten krijgen. Informeert u vooraf altijd even of wij hetgeen u nodig heeft op voorraad hebben. U kunt hiervoor bellen, maar ook ons bestel-formulier op deze webite invullen. Ook zijn wij aangesloten bij Doc&Booff de webshop van de dierenartsen in Nederland. Met bijna 10000 produkten en de mogelijkheid thuis te laten bezorgen of gratis op te halen op een van onze vestigingen. Deze website geeft u ook veel toegespitste dier-informatie.

Algemeen
Kan ik ook zonder afspraak bij jullie terecht?

Wij werken uitsluitend op afspraak. Dit maakt dat wij onze (en dus ook uw) tijd beter kunnen indelen. Hierdoor worden wachttijden korter en kunnen wij ook meer dieren op een dag helpen. Omdat we twee vestigingen hebben en niet dagelijks 2 dierenartsen, zal er op een van de twee vestigingen gedurende een aantal uren per dag geen dierenarts aanwezig zijn. Het is dus niet verstandig om zonder afspraak binnen te lopen, omdat het kan gebeuren dat u dan niet geholpen kan worden. Natuurlijk bestaat de kans dat u een spoedsituatie met uw huisdier heeft. Wij raden u dan aan vooraf altijd te bellen om deze spoed te melden, de assistente geeft u dan direct advies waar u op dat moment het beste heen kan gaan en zij zal de dierenarts inlichten over uw situatie en dat u eraan komt.

Wat zijn jullie reguliere openingstijden?

De praktijk is dagelijks van 08:30 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of voor vragen op beide telefoonnummers. Consult en behandeling vinden uitsluitend plaats op afspraak. Beide vestigingen zijn daarnaast bereikbaar voor het afhalen van dieetvoeding, medicijnen etc. op de tijden getoond in dit overzicht en linksboven op deze pagina.

Zijn jullie geopend met de feestdagen?

De openingstijden zijn te vinden aan de bovenzijde van deze pagina.

Wat zijn jullie tarieven

Onze prijzen