Wij zijn nu geopend
(Vrijdag) 08:30 - 17:00
Openingstijden
Ma.
08:30 - 20:00
Di.
08:30 - 18:00
Wo.
08:30 - 20:00
Do.
08:30 - 20:00
Vr.
08:30 - 17:00
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Voor 09:30 uur telefonisch contact? Gegarandeerd dezelfde dag een afspraak.
Bel ons
071 56 22 433
Nederlands
Aandacht en ervaring
Passende zorg door vertrouwde gezichten

Bij Dierenarts aan de Vliet werken wij met een vast team met oog voor u en uw dier. Ons doel is om de juiste balans te vinden tussen de juiste zorg en maximaal dierplezier voor het dier zelf maar zeker ook voor u.

Maak kennis Inschrijven als klant?
Direct afspraak maken
Online of telefonisch

Een afspraak maakt u eenvoudig via onze website of per telefoon. Indien u vóór 9:30 met ons belt voor een afspraak kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Spoedgeval? Neem dan altijd direct telefonisch contact met ons op. Voor de 'Dierenarts aan huis' klikt u hier

Afspraak maken
Nieuws
Wat wij met u willen delen
Huisdieren ZorgPlan

08.06.2019 · Bij Dierenarts aan de Vliet bieden wij u een Huisdieren ZorgPlan aan voor katten en honden. Een preventief gezondheidsprogramma waarbij u de kosten over een heel jaar kunt spreiden. We willen graag dat uw huisdier lekker in zijn vel zit en onbezorgd dier kan zijn...

Lees verder
Trimsalon
Vachtverzorging van uw dier

Een gezonde vacht en huid is van optimaal belang voor het welzijn van uw dier. Dierenarts aan de vliet is verheugd dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Trimsalon Petra Klein welke gehuisvest is in onze praktijk. Bel voor een afspraak 070-3476299.

Trimsalon
dadv webshop
bestel medicijnen en voeding

Eenvoudig medicijnen of diervoeding bestellen, bezoek onze webshop. Voor het bestellen van medicijnen is het noodzakelijk dat de medische geschiedenis van uw huisdier bij ons bekend is waarna een dierenarts uw bestelling kan beoordelen en goedkeuren. Bestellingen van diervoeding en preventiemiddelen worden direct in behandeling genomen.

Online Shop Veelgestelde vragen
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Nuttige en belangrijke informatie rondom gezelschapdieren delen wij graag met onze klanten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Volg ons op Facebook
4.7
van de 5.0
Schrijf een review
★★★★★
★★★★★