Wij zijn nu gesloten
(Donderdag) 08:30 - 17:30
Openingstijden
Ma.
Gesloten
Di.
08:30 - 17:00
Wo.
08:30 - 19:00
Do.
08:30 - 17:30
Vr.
08:30 - 16:30
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Voor 09:30 uur telefonisch contact? Gegarandeerd dezelfde dag een afspraak.
Spoed
0900 22 22 456
Nederlands
Algemeen
Moet ik altijd van tevoren een afspraak maken?

Wij werken uitsluitend op afspraak. Dit maakt dat wij onze (en dus ook uw) tijd beter kunnen indelen. Hierdoor worden wachttijden korter en kunnen wij ook meer dieren op een dag helpen. Ook kan het wel eens voorkomen dat er even geen dierenarts aanwezig is, bijvoorbeeld vanwege een thuisvisite. Het is dus niet verstandig om zonder afspraak binnen te lopen, omdat het kan gebeuren dat u dan niet geholpen kan worden. Wilt u dezelfde dag nog terecht kunnen? Bel dan voor 09.30uur 's ochtends. Natuurlijk bestaat de kans dat u een spoedsituatie met uw huisdier heeft. Wij raden u dan aan vooraf altijd te bellen om deze spoed te melden, de assistente geeft u dan direct advies wat u op dat moment het beste kunt doen en zij zal de dierenarts inlichten over de situatie van uw dier en dat u eraan komt.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden kunnen wisselen maar zijn over het algemeen zoals vermeld in het overzicht in de linker bovenhoek van deze website. Belt u bij twijfel altijd vooraf even met de praktijk.

Wat zijn jullie tarieven

Bel ons gerust voor informatie over onze tarieven en de omschrijving van onze diensten.

Over mijn dier
Kan ik bij jullie een verzekering afsluiten voor mijn dier?

Wij bieden zelf geen dierverzekeringen aan. Dit soort verzekeringen voor onvoorziene medische zaken kunt u opzoeken via verzekerjehuisdier.nl Wel hebben wij het Huisdieren Zorg Plan, een abonnement voor voorziene medische zaken waarmee u kosten voor de preventieve zorg (vaccinaties, ontworming en ontvlooiing) spreidt en ook nog korting ontvangt op deze en meer produkten en diensten. Voor meer informatie kunt u ons bellen